Hyttetomter i Øvre Natten og Nesfjellet Panorama

Meget attraktiv beliggenhet i umiddelbar nærhet til alpinnedfarter og den øvre langrennsløypen til fjellet.

Vestvendt beliggenhet med vid utsikt og en av fjellnorges seneste solnedganger. Tomtene ligger i snøsikker høyde fra ca 920 til ca 1100 moh.

 

Nesfjellet Panorama utgjør en liten samling meget eksklusive tomter i enden av blindvei helt på toppen av hyttefeltet Natten, ca. 1060 moh.

Beliggenhet

Øvre Natten er et meget attraktivt alternativ for deg som søker den komplette hyttedestinasjon, med tilgang til en aktivitetspakke få destinasjoner kan matche: Nesbyen Alpinsenter, Nesbyen Golfbane, et fantastisk løypenett i snaufjellet, sykkelstier, og turmuligheter sommerstid.

Flere av tomtene har ski inn/ut til alpint/langrenn.

Nesfjellet Panorama utgjør et av de mest spennende tomtealternativene i Fjellnorge. Feltet utgjør en liten samling meget eksklusive tomter i enden av blindvei helt på toppen av hyttefeltet Natten. Den øvre delen av Natten er veletablerte og attraktivt beliggende eiendommer, 1 000 moh., med førsteklasses solforhold, utsikt og topp tilgang til aktiviteter som alpint, langrenn og sykkel. Ovenfor dette området, fra ca. 1060 moh., tilbys nå tomtene i Nesfjellet Panorama med formidable kvaliteter.

Beskaffenhet

Tomtene selges inkludert veg, avløp og strøm. Kjøper borrer etter grunnvann.

Mer informasjon og visninger

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og salgsoppgave.
Vi har meget god fleksibilitet på visninger.